Agenda


 

De leden van de club kunnen meedoen aan de wedstrijden die door de Vlaamse Judofederatie worden georganiseerd. De trainer begeleidt en coacht de leden tijdens de wedstrijden.
 
Algemene activiteiten, zoals onder meer technische en speciale trainingen, die door de Vlaamse Judofederatie worden georganiseerd, worden hier niet weergegeven. Daarvoor verwijzen we u graag naar de website en de kalender van de VJF die u hier vindt.


De categorie-indeling voor 2020 is als volgt:
U11 (pupillen) = 2010 - 2011
U13 (miniemen) = 2008 - 2009
U15 (cadetten) = 2006 - 2007
U18 (beloften) = 2003 - 2005
U21 (juniors) = 2000 - 2002
21+ (seniors) = 1999 en vroeger

Let op betreffende haardracht: het VJF reglement schrijft dat de hals steeds vrij moet zijn en niet hinderlijk voor de tegenstrever. Staarten en een enkele vlecht mogen niet, een dubbele (gedeelde) vlecht mag wel. Anders dient het haar in een knot gestoken te worden. De beslissing ligt bij de scheidsrechter.

Voor de Provinciale Kampioenschappen, de Vlaamse Kampioenschappen en de Belgische Kampioenschappen is een rugembleem verplicht. De rugemblemen moeten volgens de richtlijnen van de Vlaamse Judofederatie worden opgenaaid. De richtlijnen zijn te vinden volgens deze link. 

Technische trainingen:
De Provinciale Katatraining wordt georganiseerd in Mortsel. De eerst volgende training is voorzien voor zondag 8 maart.

De Regionale technische training wordt georganiseerd in Zwijndrecht. De eerstvolgende training is voorzien voor zondag 1 maart.


Wedstrijden:


Update volgt.Veel succes op de wedstrijden !!

 

 


Copyright ® 2015 Judoclub Sandokan  
Judoclub SANDOKAN
Mechelen