Trainingen


Judoclub SANDOKAN Mechelen is een kleine en gezellige judoclub in het Mechelse waar lesgegeven wordt voor leden van verschillende leeftijden en niveau's.


Het correspondentie-adres van de club is:

JC Sandokan Mechelen
Gemeenteheide 12
2820 BonheidenDe trainingsthuisbasis van de club is:

 

Sporthal IHAM

Bautersemstraat 57

2800 Mechelen


 

De trainingen worden tweemaal in de week gegeven en wel op de volgende momenten:

 

Maandag van 18 uur tot 19 uur voor de allerkleinste leden

Maandag van 19 uur tot 20 uur voor de grotere leden

 

Vrijdag van 18 uur tot 19 uur voor de allerkleinste leden

Vrijdag van 19 uur tot 20.15 uur voor de grotere leden

 

De trainingen worden op maandag gegeven in de zaal "Albert Merckx", de gespecialiseerde budosportzaal van het IHAM complex.

 

Op vrijdag worden de trainingen gegeven in de polyvalente zaal achter de grote sportzaal, alwaar dan een judomat wordt gelegd.

 

Let op: Tijdens de PAASVAKANTIE, de KERSTVAKANTIE, de ZOMERVAKANTIE en op officiële feestdagen is er GEEN les.

 

Vanaf de leeftijd van vijf jaar kunnen leden inschrijven bij de club. Het lidgeld bestaat uit een federaal gedeelte wat door de Vlaamse Judofederatie (VJF) is bepaald en een clubgedeelte. Het federale deel voorziet in de verplichte verzekering die door de VJF is afgesloten alsook een gedeelte voor de algemene werking van de VJF. Het clubgedeelte draagt bij aan de algemene werking van de club, de faciliteiten en de voorzieningen.

 

Belangstellenden en nieuwe leden mogen vrijblijvend een tweetal lessen meedoen. Gedurende deze eerste twee lessen zijn zij automatisch meeverzekerd bij de VJF. Wanneer belangstellende na deze introductie deelname wensen voort te zetten dan zijn zij gehouden de lidgelden te betalen.

 

Tijdens de vrijblijvende introductielessen is speciale judokleding niet noodzakelijk. Het wordt echter wel aanbevolen om - indien men lid wordt - een geschikte judogi aan te kopen. Dit kan via de club maar judogi zijn ook te kopen in verschillende Mechelse sportzaken.

 

De judogi dient te worden voorzien van een clubembleem dat bij de club verkrijgbaar is tegen 4€.

 


Copyright ® 2015 Judoclub Sandokan  
Judoclub SANDOKAN
Mechelen